Werken met Muriel

“Luister niet naar mij, luister naar jezelf!”

Werken met Muriel

* Heb jij het gevoel leeg te lopen (op je werk of thuis)? * Wil jij met plezier naar je werk gaan én genieten van je vrije tijd?
* Wil jij energie krijgen van het werk dat je doet?
* Ben jij iemand die zijn/haar ambities niet wil verlagen omdat de omstandigheden daarom vragen, maar het potentieel dat hij/zij in zich heeft ten volle wil benutten?
* Ben je opzoek naar een coach die je helpt bij het vinden van jouw stroom, zodat dingen moeiteloos gaan? Kun jij bovenstaande vragen met “JA!” beantwoorden? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

 

Lichaamswijsheid

We zijn geneigd om veel vanuit ons hoofd te werken en gebruiken daardoor niet ons hele systeem waarvoor het bedoeld is. Wanneer je je hart en buik ook inzet kan er een natuurlijke flow ontstaan en kun je moeiteloos je volledige potentieel aanboren. Via je lichaam kun je heel accuraat de kern van de disbalans in kaart brengen en via het ervaren kun je jezelf in balans brengen, zodat jij je vitale kwaliteiten moeiteloos kunt inzetten. Tijdens deze 2 uur durende workshop kom je uit je hoofd en in je lijf, waardoor je je lichaamswijsheid kunt aanboren.

Bel of mail om een afspraak te maken 
Pas op de plaats

In de huidige maatschappij worden we continu afgeleid door vanalles om ons heen. We laten ons leiden door anderen en doen niet wat eigenlijk goed voor ons is of wat echt goed bij ons past.
“Pas op de plaats” helpt je om te luisteren naar je innerlijke stem en het handelen vanuit je innerlijk weten.
Wil jij: Meer focus, minder stress. Denken in mogelijkheden. Makkelijker of beter keuzes leren maken. Je impact vergroten. Dan kan dit programma iets voor jou zijn!

Bel of mail om een afspraak te maken
Individuele Coaching

Loop je vast in je werk of in de combinatie werk-privé? Ik help je loskomen en je levensvrijheid en geluk (weer) ervaren.  Sta je op een kruispunt en vind je het lastig om te kiezen? Ik help je om een keuze te maken die klopt!

In mijn coaching werk ik met het 7-kwaliteitenpalet®.

“Ieder mens heeft 7 vitale kwaliteiten tot zijn beschikking. Deze worden aangestuurd door 7 levensenergiecentra in het lichaam. Elk centrum kun je zien als de motor en als de harde schijf van een specifieke levensfunctie, die de weg vrijmaakt voor de bijbehorende vitale kwaliteit. Het kunnen aanwenden van al je vitale kwaliteiten in doen, voelen en denken geeft levensvrijheid. Je hebt alle kwaliteiten nodig om adequaat op situaties te reageren. De kwaliteiten zijn echter (onbewust of bewust) meer of minder vrij beschikbaar. Het kan ook zijn dan iemand zich bijvoorbeeld sterker fysiek ontwikkeld heeft dan mentaal, of emotioneel. Dat alles zorgt voor ieders unieke kleurencombinatie. Het bewust worden en zelf ervaren daarvan is een weg naar meer innerlijke vrijheid.” {Annet van Laar}

Bel of mail om een afspraak te maken

Werk met mij

Ben je benieuwd wat Muriel voor jou kan betekenen?

Stuur een Bericht