Werken met Muriel

“Luister niet naar mij, luister naar jezelf!”

Werken met Muriel

* Ben jij opzoek naar een coach/psycholoog die de vinger op de zere plek legt, helder en genuanceerd is, maar dingen niet onnodig moeilijk maakt? * Wil jij je grenzen opzoeken, jezelf ontwikkelen, maar niet over de kling gejaagd worden? * Hou jij van efficiënt en effectief? * Spreekt nuchter en no-nonsense jou aan? * Zowel gestructureerd als speels en met humor? Dan ben je bij Muriel aan het juiste adres. Muriel is snel en naturel. Houdt niet van opsmuk en gedoe. Zegt waar het op staat, maar biedt jou ook de veiligheid en ‘tools’ om jouw eigen proces te doorlopen. 

Pas op de plaats

- Coaching -

In de huidige maatschappij worden we continu afgeleid door vanalles om ons heen. We laten ons leiden door anderen en doen niet wat eigenlijk goed voor ons is of wat echt goed bij ons past.

Loop je vast in je werk of in de combinatie werk-privé? Ik help je loskomen en je levensvrijheid en geluk (weer) ervaren.  Sta je op een kruispunt en vind je het lastig om te kiezen? Ik help je om een keuze te maken die klopt.

In mijn coaching werk ik met het 7-kwaliteitenpalet®.

“Ieder mens heeft 7 vitale kwaliteiten tot zijn beschikking. Deze worden aangestuurd door 7 levensenergiecentra in het lichaam. Elk centrum kun je zien als de motor en als de harde schijf van een specifieke levensfunctie, die de weg vrijmaakt voor de bijbehorende vitale kwaliteit. Het kunnen aanwenden van al je vitale kwaliteiten in doen, voelen en denken geeft levensvrijheid. Je hebt alle kwaliteiten nodig om adequaat op situaties te reageren. De kwaliteiten zijn echter (onbewust of bewust) meer of minder vrij beschikbaar. Het kan ook zijn dan iemand zich bijvoorbeeld sterker fysiek ontwikkeld heeft dan mentaal, of emotioneel. Dat alles zorgt voor ieders unieke kleurencombinatie. Het bewust worden en zelf ervaren daarvan is een weg naar meer innerlijke vrijheid.” {Annet van Laar}

Bel of mail om een afspraak te maken
Jouw plek innemen

- Vitaliteit -

We zijn geneigd om veel vanuit ons hoofd te werken en gebruiken daardoor niet ons hele systeem waarvoor het bedoeld is. Wanneer je je hart en buik ook inzet kan er een natuurlijke flow ontstaan en kun je moeiteloos je volledige potentieel aanboren. Via je lichaam kun je heel accuraat de kern van de disbalans in kaart brengen en via het ervaren kun je jezelf in balans brengen, zodat jij je vitale kwaliteiten moeiteloos kunt inzetten. Tijdens deze 2 uur durende workshop kom je uit je hoofd en in je lijf, waardoor je je lichaamswijsheid kunt aanboren.

Wil jij: Meer focus, minder stress. Denken in mogelijkheden. Makkelijker of beter keuzes leren maken. Je impact vergroten. Dan kan deze workshop iets voor jou zijn!

Bel of mail om een afspraak te maken
Zit jij op de juiste plek?

- Assessment -

Een helder en objectief beeld van de match tussen persoon en functie, dat is wat ik geef bij een assessment. Een assessment kan dienen als selectie-instrument of als ontwikkel-instrument. Ik heb ruim 20 jaar ervaring met het afnemen van assessments en weet mensen goed in beeld te brengen. Op  respectvolle wijze hou ik hen een spiegel voor en bied ik hen de mogelijkheid om henzelf of hun  (toekomstige) werkgever een dieper inkijkje te geven in hun persoon. Zodat zij scherper zicht kunnen krijgen in wat hun kwaliteiten zijn, hun valkuilen, uitdagingen en blinde vlekken.

Wil jij je zelfbeeld verder aanscherpen en/of je zelfbewustzijn verder vergroten? Of wil je scherper zicht krijgen op een van jouw (toekomstige) medewerkers?

Bel of mail om een afspraak te maken

 

Werk met mij

Ben je benieuwd wat Muriel voor jou kan betekenen?

Stuur een Bericht