Werken met Muriel

De meesten zeggen: “Money makes the world go round”
Ik zeg: “Mama makes the world go round!”

Werken met Muriel

Ben je opzoek naar een mentor die je helpt bij het vinden van de voor jou juiste balans tussen werk en privé, zonder dat je je ambities hoeft op te geven? Wil jij met plezier naar je werk gaan en genieten van (het opvoeden van) je kinderen? Ben je opzoek naar iemand die de werk-privé-balans heeft die jij ook zou willen hebben? Iemand die energie krijgt van het werk dat zij doet én plezier heeft samen met haar kinderen? Ben jij een moeder die haar ambities niet wil verlagen nu ze moeder is geworden, maar de kracht die dat met zich meebrengt juist wil benutten? Kun jij bovenstaande vragen met “JA!” beantwoorden, dan is een van onderstaande programma’s iets voor jou!

2 uur Workshop

Heb je de neiging om veel te werken en schiet je privé-leven er daardoor regelmatig bij in? Of heb je bepaalde ambities, maar lukt het je maar niet om ze waar te maken of bij te stellen? Heb je de neiging om veel met anderen bezig te zijn en vergeet je daardoor jezelf? Wil jij meer zelf de regie hebben? Of wil jij je grenzen beter leren bewaken? Loop jij continu achter de feiten aan? Zou je willen dat er 25 uur in een dag zaten? Wil jij 2 uur per week extra hebben voor jezelf? In de kennismakingsworkshop: 2 uur per week extra, leer je bepaalde oefeningen die jou kunnen helpen om 2 uur per week over te hebben voor jezelf.

Schrijf je nu in
1 dag Retreat

Een retreat van een dag waarin we inzoomen op jouw wens op het vlak van werk-privé-balans. Een groeps-intensive van 6 uur in een groep van 6 tot 12 deelnemers. Met daarna online ondersteuning in de vorm van wekelijkse tips en oefeningen. Gedurende de retreat doen we oefeningen om je bewuster te worden van jouw unieke kwaliteiten. Oefeningen om jouw kwaliteiten daadwerkelijk in te zetten en te benutten. Oefeningen om je energie in de richting te laten stromen die jij wenst. We sluiten af met een intentie, zodat jij je wens waarheid kunt maken en je unieke kwaliteiten kunt inzetten.

Maak een afspraak voor een GRATIS Discovery Call
5 dagen development

Verspreid over 2 maanden, 5 dagen (career) development retreat.
Antwoord op de volgende vragen: Wat zijn mechanismen of patronen waardoor jij uit balans raakt? Wat heb jij nodig om jouw balans te bewaren? Hoe voelt het als jij in balans bent? Hoe kun je stress vóór zijn? Zodat je de ruimte voor jezelf kunt creëren om dingen moeiteloos, met gemak en plezier te doen. Welke ambities heb je? Welke dromen jaag je na? Hoe kun je jouw doelen behalen? Door los te laten… En je tegelijkertijd een ambitieuze carrièrevrouw én een liefhebbende en verzorgende moeder kunt zijn.

Maak een afspraak voor een GRATIS Discovery Call

Werk met mij

Ben je benieuwd wat Muriel voor jou kan betekenen?

Stuur een Bericht