Over Muriel van Hoek

“Als ambitieuze moeder van 3 (kleine) kinderen, geniet ik het liefst van mijn gezin én van mijn werk. Ik streef ernaar om de dingen die ik doe met een glimlach te doen en iedere dag het gevoel te hebben dat ik 1 uur extra heb. Deze ervaring gun ik andere moeders ook.”

muriel-van-hoek-coach-trainer

Muriel van Hoek

Talent Coach voor Ambitieuze Moeders

Muriel van Hoek is Arbeids & Organisatie Psycholoog en Coach en is licentiehouder van het 7-kwaliteitenpalet©. Sinds 2000 heeft zij bij diverse Organisaties en Adviesbureaus op het vlak van Human Resources gewerkt. Vanaf 2012 heeft zij haar eigen bedrijf: @Hoek Assessment, Coaching & Training. Muriel heeft zich gespecialiseerd in Talent Development en Werk-privé-balans. Zij ondersteunt haar cliënten in het vinden van de voor hen ultieme balans, zodat zij hun volledige potentieel kunnen benutten en zij energie krijgen. Zij kunnen succesvol zijn en plezier hebben in werk en leven.

Missie: groeien en laten groeien

Als ambitieuze moeder ben ik steeds opzoek naar balans. Balans tussen mijn professionele doelen nastreven en mijn kinderen ondersteunen in hun ontwikkeling. Ik wil mijzelf ontwikkelen en ik wil mijn kinderen de bedding bieden zodat zij zich op hun eigen wijze kunnen ontwikkelen. Ik wil groeien en laten groeien en dat gun ik andere moeders ook.

Ik wil ambitieuze moeders helpen om hun oude patronen te doorbreken en hun eigen balans te vinden, zodat zij plezier hebben in hun werk, met energie hun doelen halen én van hun kinderen genieten en hen ondersteunen in hun groei en ontwikkeling.

Visie: ruimte creeren

Ik help je de ruimte te creëren voor jezelf, door de ruimte te zoeken in jezelf en jouw ruimte in te nemen in jouw leven én dat van anderen. Ik help je om keuzes te maken die voor jou kloppen, zodat jij het leven kunt leiden dat jou past.

Ben jij een ambitieuze moeder? Ken jij het gevoel dat je zowel op je werk als thuis te vaak achter de feiten aan moet lopen? Word jij te veel of te vaak geleefd door alles wat er op je afkomt qua werk en kinderen? Leef jij in de hoogste versnelling, maar kun je er niet echt van genieten? Maak dan nu een afspraak voor een gratis Discovery-call via: hello@murielvanhoek.com

Act! Don’t re-act…

ken jij dat?

Als werkende moeder word je snel geleefd, daar weet ik als werkende moeder met 3 jonge kinderen alles van. Formeel werk ik al sinds 1999 32 uur, dit komt eigenlijk altijd neer op 36 uur of meer… Ook nu ik de voor mij ideale balans gevonden heb.

Op je werk betrap je jezelf erop dat je geniet van even alleen achter je computer met een kopje (vieze) automaten koffie, omdat er even niemand is die ‘mama’ roept of anderszins iets van je wil.
Je hebt altijd wel iets te doen en zit nooit stil (behalve misschien tijdens een meditatie of yoga-sessie). Er is altijd wel iemand die iets van je wil. Als het je kinderen niet zijn die ‘mama’ roepen, dan is het je baas wel of de targets of deadlines die nog gehaald moet worden.

Mijn ideale werk-privé-balans:

Door me te blijven richten op mijn wensen en ambities en door aandacht te hebben voor mijn gedachten, gevoelens en sensaties, bewust te zijn en te kiezen voor datgene waar ik blij van word, heb ik de (voor mij) ideale werk-privé-balans gevonden!

Ik blijf mijn wensen, dromen, ambities en doelen volgen door stil te staan bij mijzelf, mijn gedachten, gevoelens en sensaties. Dit doe ik onder andere door dagelijks tijd voor mijzelf in te plannen.
Ik focus bewust op dingen die ik wil doen en zeg nee tegen dingen die ik niet wil doen (en dat betekent dat ook dat ik ‘nee’ tegen mijn kinderen zeg, omdat ik wil werken of een weekend weg wil met vriendinnen)
Ik stel mijn targets in overleg met de mensen die daarbij betrokken zijn.

JE HOEFT NIET OP EEN BERG TE GAAN ZITTEN OF IN RETRAITE TE GAAN OM IN BALANS TE KOMEN

Sinds ik naar mijn lichaam luister, in het hier en nu aandacht heb voor mijn adem en de ruimte en spanning die ik in mijn lichaam voel, weet ik wat ik wil én wat ik ambitieuze moeders te bieden heb.

Lees hier mijn blog: Hoe ik mijn werk met plezier doe en vol energie mijn doelen behaal.

Hoe is het met jouw balans gesteld?

Heb je het idee of gevoel dat je jezelf bent kwijtgeraakt?
Kun je overrompeld worden door wat er op je afkomt?
Wil je meer zicht krijgen op jouw onderliggende gedrags- en energiepatronen?
Wil je weten hoe je je potentieel gebruikt?
Hoe je je kwaliteiten inzet dan wel terughoudt?
Wat de mate van (dis)balans is in je energiepatronen?
Of je doet wat werkelijk bij je past?
En of je vormgeeft aan wat je wilt?

Body Mind Scan

Dankzij deze body-mind-scan wordt duidelijk wat de eerste stap is die je verder helpt in een authentieke beweging, die energie geeft en waar je lichaam en geest dus ‘ja’ tegen zeggen.
Hoe bewaar je de balans die goed is voor jou? Hoe zet je jouw kwaliteiten in op een manier die jou past?

Energy Boost

Individuele sessie, waarin we inzoomen op jouw specifieke vraag of wens.
Groeps-intensive sessie, waarin we in een kleine groep (max 12) energetische oefeningen. Afsluitende individuele sessie.

Balans Bewaren

Een jaar lang coaching, in 2 varianten:
#1 10 x een maandelijkse coach sessie.
#2 10x een maandelijkse coach sessie + wekelijkse ondersteuning per what’s app, telefoon, mail of skype.

Lees in mijn blog hoe ik dat bereik heb: Focus op jezelf en maak keuzes die goed voor jou zijn.

Laten we gaan samenwerken

Ben je benieuwd wat Muriel voor jou kan betekenen?

Stuur een Bericht